Vogelshow van drie verenigingen

LETTELE – Vogelvereniging Ons Genoegen Lettele houdt in het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 november weer haar jaarlijkse vogelshow. Dit jaar doen de leden van de Heetense Vogelvrienden Vereniging voor de derde keer mee en bovendien sluiten de leden van de vogelvereniging Bathmen/Holten zich ook aan, zodat er nu een show van drie vogelverenigingen neergezet wordt. De zaal van Café/Restaurant Spikker is dan ook goed gevuld met vogelkooien en volières en prachtig aangekleed met groen en planten, beschikbaar gesteld door hovenier Jan Nijland. Op vrijdag 16 november opent Jan Jaap Kolkman, wethouder van de gemeente Deventer, de tentoonstelling nadat de drie voorzitters van de bovengenoemde verenigingen de prijzen bekend hebben gemaakt. De openingstijden zijn zaterdag 17 november van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 18 november van 10.00 uur tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.