voedingsles in het holstohus

Twee leerlingen van de Capellenborg gaven aan een tafel 10 minuten (praktijk)les aan vier kinderen van OBS Ter Stege over één onderwerp. Het onderwerp is gekozen uit het boek Graaf Sandwich en andere etenswaardigheden van Gouden Griffel winnaar Jan Paul Schutten. Daarna werd er gerouleerd tussen de aanwezige acht proeftafels. De kinderen gingen verbazingwekkend gedisciplineerd aan het werk. Geduldig legden zij hun leerlingen uit dat er niet altijd het duurste product gekozen hoeft te worden. Ook lieten zij de kinderen zien hoe makkelijk pindakaas gemaakt kan worden.

Nederland Leest heeft elk jaar een ander thema, dit jaar is dat voeding. De boeken Graaf Sandwich en andere etenswaardigheden (voor kinderen) en Je bent wat je leest (voor volwassenen) worden gratis uitgegeven door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.