Home / Sallandcentraal / Vijf maal goud met ster voor ‘slagertje uut Wieje’

Vijf maal goud met ster voor ‘slagertje uut Wieje’

WIJHE – Uw Slager Roy & Christel Ruiter uit Wijhe heeft op 5 en 6 november hoge ogen gegooid tijdens de Internationale vakwedstrijden in Utrecht, de Slavakto. De slagerij deed met vijf producten mee: hausmacher leverworst; balkenbrij; grillworst saté; scharrelkipsalade en beef jerky. Met alle vijf producten wist de slagerij de hoogste score te behalen: goud met ster! “Dit maakt ons ontzettend trots”, vertellen Roy en Christel Ruiter. “We zien dat hard werken met passie en geloof in onze visie zich uitbetaalt. Zeker voor een ‘slagertje uut Wieje’.”

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.