Home / archiefcentraal / viering in de sfeer van taize

Op woensdagavond 28 november is er een viering in de sfeer van Taize in de Rooms Katholieke kerk in Boerhaar.Deze viering is een samenwerking tussen de Protestantse gemeente Wijhe en de Rooms Katholiek parochie Engelbert Wijhe/Boerhaar.

viering in de sfeer van taize

De viering begint om 19.00 uur en duurt een half uur. Een half uur om te bezinnen, te zingen, te bidden en tot rust te komen. Bij de uitgang kan er evenuteel een vrije gift worden gegeven. Iedereen is welkom bij deze viering.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.