videoclub zoom out viert twintigjarig jubileum

Opgericht in 1998 door Jannes Seine en drie filmvrienden, was en is de club nog steeds zeer actief. Van de super8 camera tot de 4k camera’s nu, de ontwikkeling is snel gegaan. Aan de hand van clubmateriaal vanaf 2000 tot aan nu konden de aanwezigen die ontwikkeling volgen.

De eerste speelfilm uit 2006 werd bekeken, evenals de film ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum van Aero Club Salland in 2011. Ook zagen de aanwezigen het leggen van Stolpersteine in Raalte en een registratie van de allereerste Farmstacle Run.

De vorderingen gemaakt in de loop der jaren, waren goed te zien. Recent maakten clubleden achtergrondfilmpjes voor een jubilerend koor en verfilmden ze weer een scenario van Joke Zwaal. Dick Slaats won met zijn montage van haar scenario op eerder deze maand de Alfons Slag trofee. Met die film werd een volle filmavond afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.