Van der Vegt Fijnmetaal BV groeit door op De Zegge VII

RAALTE – De gemeente Raalte en Van der Vegt Fijnmetaal B.V. hebben een koopovereenkomst gesloten voor de koop van grond op het bedrijventerrein De Zegge VII. Het perceel grenst aan het huidige pand van Van der Vegt aan de Overkampsweg. Om de aankoop van de grond te vieren, bood wethouder Wagenmans een taart aan aan eigenaar Alfons van der Vegt.

Van der Vegt Fijnmetaal heeft de grond gekocht vanwege de groei van het bedrijf. Eigenaar Alfons van der Vegt reageert opgetogen: “Drie jaar geleden hebben we flink geïnvesteerd in ons pand aan de Overkampsweg, maar we groeien nu echt uit ons jasje en hebben dus extra ruimte nodig. We zijn dan ook heel blij dat we op deze mooie locatie verder kunnen. Met de aankoop van de grond kunnen we de toegankelijkheid van ons pand verbeteren. En we kunnen ons bedrijf de uitstraling geven die bij ons past.”
Van der Vegt Fijnmetaal is specialist in de productie van hoogwaardige fijnmechanische machineonderdelen. Alfons en René van der Vegt maken samen met hun negen medewerkers dit complexe precisiewerk voor onder andere de petrochemie, machine- en scheepsbouw, food-, agro-, automobiel- en staalindustrie. Zie verder staging2.dezegge7.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.