uitslagen de hammerdammer

J.Bonthuis speelde tegen J.Slotman in deze partij was het lang onzeker wie aan het langste eind zou trekken, maar in het eindspel kwam Bonthuis net iets te kort en ging de winst naar Slotman 0 – 2.

G.Drent had het genoegen om tegen J.Arrindell aan te treden, in een mooie partij waarin geen van beiden het verschil kon maken werd er besloten tot remise 1 – 1. Verder werden er de eerste wedstrijden voor de beker gespeeld, met daarin verrassende uitslagen.
J.Braakman speelde tegen J.Kooman en gezien de ranking zou het geen probleem voor Braakman moeten opleveren, maar verrassend genoeg nam Kooman in het middenspel met een combinatie een schijf voorsprong, en gaf deze niet meer uit handen en won zijn eerste partij van het seizoen 0 – 2.
Ook in de partij van J.v.d.Vegt tegen H.Koenderink ging het niet zoals verwacht werd v.d.Vegt maakte in de beginfase een fout en kwam een schijf achter, maar kon de schade niet meer herstellen en verloor verrassend met 0 – 2. D.Voort tegen G.Endeman was een zeer goede partij van Endeman en gaf Voort geen enkele kans en wint de partij verdiend 0 – 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.