Home / archiefcentraal / trainer nieuw heeten verlaat club naar een seizoen

Niek Kleine Toereers, trainer van de eerste selectie van SV Nieuw Heeten verlaat de club na dit seizoen. Na een gesprek met de voetbalcommissie is dit besluit genomen. Kleine Toereers was sinds dit seizoen trainer van het elftal. 

trainer nieuw heeten verlaat club naar een seizoen

”In dit gesprek zijn we open geweest, maar ook kritisch en is er gezamenlijk besloten om niet met elkaar verder te gaan. Het is nu zaak om er met z’n allen voor te zorgen dat ons eerste elftal ook volgend seizoen kon in de vierde klasse voetbalt. Daar hebben we dan ook alle vertrouwen in”, meldt de club via haar website. De club gaat op korte termijn op zoek naar een nieuwe trainer.

Lees ook

Jos en Willy Homma 60 jaar getrouwd

HEINO – Jos en Willy Homma-Lugtenberg uit Heino vierden vorige week dinsdag hun 60-jarig huwelijk. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.