Home / Sallandcentraal / Trainer Nieuw Heeten verlaat club na één seizoen

Trainer Nieuw Heeten verlaat club na één seizoen

NIEUW HEETEN – Niek Kleine Toereers, trainer van de eerste selectie van SV Nieuw Heeten verlaat de club na dit seizoen. Na een gesprek met de voetbalcommissie is dit besluit genomen. Kleine Toereers was sinds dit seizoen trainer van het elftal. ”In dit gesprek zijn we open geweest, maar ook kritisch en is er gezamenlijk besloten om niet met elkaar verder te gaan. Het is nu zaak om er met z’n allen voor te zorgen dat ons eerste elftal ook volgend seizoen nog in de vierde klasse voetbalt. Daar hebben we dan ook alle vertrouwen in”, meldt de club via haar website. De club gaat op korte termijn op zoek naar een nieuwe trainer.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.