toppers aan de start bij gmb jumping indoor luttenberg

Archieffoto

Dinsdag 13 november wordt het startsein gegeven voor de klassen: L, M, Z en ZZ. Woensdag volgen de klassen BB, B en L. In het donderdagprogramma is om 20.00 uur ook een klasse B rijstijl parcours opgenomen voor de klassen L, M en B. Een gerenommeerde gastjury geeft uitleg over de verrichtingen van de combinaties. Vrijdag zijn de klassen BB, B en L weer aan de beurt. Naast de klassen BB tot en met ZZ worden op zaterdag ook een rubriek voor 6- en 7-jarige paarden en de Nationale rubrieken 1.30 m, 1.35 m en 1.40 m verreden.

Evenals voorgaande jaren hebben vele bekende nationale, maar ook internationale ruiters/amazones zich ingeschreven. Hoogtepunt is de finale om de Grote Prijs van Luttenberg op de zaterdagavond. Deze start rond 20.30 uur. Het concours wordt die avond afgesloten met een ruiterbal. Jumping Indoor Luttenberg wordt mede mogelijk gemaakt door sponsor GMB. De entree is alle dagen gratis. Inschrijven kan via mijn KNHS of mail naar springenluttenberg@hotmail.com. Manege de Luttenberg is te vinden aan de Looweg 6a in Luttenberg.

Voor meer informatie zie staging2.jumpingindoorluttenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.