Thriller Elle in Dorpshuus

HEINO – Het Filmhuis Heino vertoont op vrijdag 7 december de Franse thriller ‘Elle’ in het Dorpshuus in Heino. Deze film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven handelt over de Parijse Michèle, directeur van een succesvol videogame-bedrijf. Als ze in haar eigen huis wordt verkracht, gaat ze door met haar leven alsof er niets gebeurd is. Totdat ze de vermoedelijke dader tegenkomt. Verhoevens eerste film na Zwartboek (2006) is een psychologische thriller die even humoristisch als provocatief is en een grote hit was onder pers en publiek op Cannes 2016, waar Elle geselecteerd was voor het hoofdprogramma. De film won geen prijzen, maar Verhoeven en de onbevreesde hoofdrolspeelster Isabelle Huppert hadden er zeker een verdiend. Aanvang is om 20.00 uur De entree bedraagt 8 euro, inclusief pauzedrankje. Reserveren via info@filmhuisheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.