Theo en Dinie dragen Slijterij De Dom in Olst over

OLST – “Wij hebben het volste vertrouwen in haar”, zeggen Theo en Dinie Mekkering. Het stel staat al 31 jaar aan het roer van Slijterij De Dom in Olst. Per 1 december komt daar aan einde aan. Theo en Dinie dragen dan het stokje over aan de 35-jarige Olstenaar Annet Boxman.

Achter de schermen zijn Theo, Dinie en Annet al druk bezig met de overdracht. “Het slijtersvak behelst zoveel interessante aspecten”, vertelt Annet. “Daarbij is de sfeer in De Dom echt uniek. Evenals het gemoedelijke contact met de vaste klanten. Ik kijk er echt naar uit om de liefde en passie voor het vak, die Theo en Dinie mij de afgelopen periode hebben bijgebracht, in de praktijk te brengen.”
Theo en Dinie willen hun klanten bedanken voor hun jarenlange vertrouwen. “En ook voor de liefdevolle ondersteuning en hulp die wij deze laatste periode hebben ontvangen”, aldus Dinie. “Wij hebben het altijd heel graag gedaan! We hebben alle vertrouwen in Annet als nieuwe slijter, maar ook zij kan het niet alleen. Ze heeft de consument nodig om dit een succes te maken. En dat gaat zeker goed komen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.