Home / archiefcentraal / themabijeenkomst over medicijnen

De Heinose afdelingen van de KBO en PCOB houden op woensdag 7 november de themabijeenkomst ‘Wijs met Medicijnen’ in het parochiecentrum achter de RK Kerk in Heino.

themabijeenkomst over medicijnen

Apotheker P. Brummelhuis van Apotheek Heino gaat tijdens deze bijeenkomst in op allerlei zaken rondom het gebruik van medicijnen. Ook geeft hij informatie over de communicatie tussen huisarts, apotheker en patiënt en het aanvragen van een medicatiebeoordeling. Tevens geeft hij aan op welke wijze eventueel voorkomen kan worden dat men geneesmiddelen moet gaan gebruiken.

De heer R. Knol van het bedrijf Hulpmedi uit Heino licht toe welke mogelijkheden er zijn om zo lang mogelijk in het eigen huis te blijven wonen. Hij biedt ook de mogelijkheid om een scootmobiel uit te proberen. Bij beide onderdelen is er vanzelfsprekend alle ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking  met apothekersbrancheorganisatie KNMP. Aanvang is om 14.00 uur. De toegang is gratis (inclusief een kop koffie/thee).

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.