themabijeenkomst over medicijnen

Apotheker P. Brummelhuis van Apotheek Heino gaat tijdens deze bijeenkomst in op allerlei zaken rondom het gebruik van medicijnen. Ook geeft hij informatie over de communicatie tussen huisarts, apotheker en patiënt en het aanvragen van een medicatiebeoordeling. Tevens geeft hij aan op welke wijze eventueel voorkomen kan worden dat men geneesmiddelen moet gaan gebruiken.

De heer R. Knol van het bedrijf Hulpmedi uit Heino licht toe welke mogelijkheden er zijn om zo lang mogelijk in het eigen huis te blijven wonen. Hij biedt ook de mogelijkheid om een scootmobiel uit te proberen. Bij beide onderdelen is er vanzelfsprekend alle ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking  met apothekersbrancheorganisatie KNMP. Aanvang is om 14.00 uur. De toegang is gratis (inclusief een kop koffie/thee).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.