Home / archiefcentraal / theatervoorstelling positief coachen

Na het succes in 2017 is er in 2018 wederom de theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op zo'. Deze vindt plaats op woensdag 21 november in theater Podium in Heino.

theatervoorstelling positief coachen

 In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon waar hij ook de coach van is. Hij probeert een andere aanpak bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school en bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is gebaseerd op onder andere ‘Wel winnen, hè!’, de theatervoorstelling waar al 100.000 mensen van genoten hebben. Die voorstelling wordt omarmd door NOC*NSF en 42. Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor vrijwilligers bij sportclubs: trainers en coaches, bestuurs- en commissieleden. De reacties waren zeer enthousiast.

De inloop is op 21 november vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt 75 minuten (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten. Aanmelden kan via je sportvereniging in Heino, de toegang is gratis.

Lees ook

Inzameling kaarten en tekeningen voor bewoners Weijtendaal

WIJHE – Het Verenigd Comité Wijhe roept op om in de aanloop naar 13 april …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.