theatervoorstelling positief coachen

 In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon waar hij ook de coach van is. Hij probeert een andere aanpak bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school en bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is gebaseerd op onder andere ‘Wel winnen, hè!’, de theatervoorstelling waar al 100.000 mensen van genoten hebben. Die voorstelling wordt omarmd door NOC*NSF en 42. Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor vrijwilligers bij sportclubs: trainers en coaches, bestuurs- en commissieleden. De reacties waren zeer enthousiast.

De inloop is op 21 november vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt 75 minuten (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten. Aanmelden kan via je sportvereniging in Heino, de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.