Home / Belangrijk / Teams AH van de Worp HHZD showen nieuwe kleding

Teams AH van de Worp HHZD showen nieuwe kleding

HEINO – Albert Heijn van de Worp in Heino is met ingang van het huidige seizoen de hoofdsponsor van de Heinose handbalvereniging HHZD. De vereniging gaat nu door het leven als AH van de Worp HHZD. Naast het naamsponsorschap van de gehele vereniging draagt het eerste damesteam ook het logo van Albert Heijn. Daarnaast mogen ook alle andere teams (inclusief het eerste team dertien in totaal, van F-jeugd tot senioren) rekenen op de steun van een sponsor. Recentelijk showden de leden dan ook trots hun nieuwe sporttenues.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.