tcr komt scholieren van landstede tegemoet in hun schoolopdracht

De leerlingen van Landstede kregen de opdracht om een activiteit te organiseren. Voor deze opdracht bedachten zij om leerlingen van de Zonnehof in Raalte, een voetbalwedstrijd bij te laten wonen. Alleen de wedstrijd bijwonen was niet genoeg, dus werd er ook een quiz gemaakt over de club uit Deventer. 

De organisatoren kwamen op het idee om met de spelersbus van Go Ahead naar de Adelaarshorst te gaan. Alleen was er een probleem: er was geen budget. Er werd contact opgenomen met TCR. Het vervoersbedrijf vond het een leuke actie en kwamen de leerlingen graag tegemoet.  Go Ahead Eagles bleek ook mee te willen helpen aan het uitje. De kinderen van de Zonnehof kregen een certificaat van de club, die werd gesigneerd door trainer John Stegeman. 

De wedstrijd tegen FC Dordrecht was een goede keuze. De zestien leerlingen en zes ouders zagen de Eagles in een sfeervolle Adelaarshorst met 2-1 winnen. Een geweldige avond voor de leerlingen van Landstede en de Zonnehof.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.