stoppelkaters trappen carnavalsseizoen af

Bernard Hudepohl zwaaide het afgelopen jaar de scepter over ‘Stöppelburcht’. Met zijn uitstraling gaf hij het carnaval ‘Koninklijke allure’. Waarschijnlijk was er sprake van naamsverwarring. Het ‘Illuster Convent van Oud Prinsen’ is nog steeds in de waan dat het om de ‘Prins van Oranje’ gaat. Zij zullen er alles aan doen om prins Bernard bij hun club in te lijven.

Tijdens een definitieve eindstemming beslissen Oud Prinsen namelijk of Bernard de 1e opgenomen wordt in het illustere Convent. Om de heren goed te stemmen, werden zij uitgenodigd in Hardenberg. Letterlijk in de achtertuin van het pretpark fêteerde hij een select gezelschap Oud Prinsen, in de hoop voldoende ‘Ja-knikkers’ mee te krijgen bij de eindstemming. In een hilarische film zijn de belevenissen rondom deze inauguratie te volgen.

Groot muziekspektakel
Jarenlang heeft carnavalsvereniging ‘De Stöppelkaters’ een muzikale wedstrijd georganiseerd: ‘De Stöppelkraker van het jaar’. Individuen, duo’s en groepen streden om de titel ‘beste carnavals hit’.

Dit jaar strijden alle winnaars van de afgelopen jaren tegen elkaar om voor eens en voor altijd uit te maken wie de ultieme carnavalshit ooit heeft bedacht. De winnaar zal ‘De Gouden Stöppelkraker’ in ontvangst nemen. U kunt genieten van: ‘De zingende koster’, Eèm Veurlangs’, ’Roalter Wille’, ’85 dB’, ‘Deurslenters Duo’, ‘De Weekendstappers’, ‘De Twee Knaken’, Chicks on the Block’, ‘Ik en mien zuster’, ‘Raad van Elf’ en ‘Dubbel-C!’.

Bekendmaking nieuwe Prins
Wie? Dat is natuurlijk het best bewaarde geheim van Raalte. Slechts een klein select gezelschap weet wie het is. De voorbereidingen zijn uitgevoerd en alles ligt op schema. In het grootste geheim wordt de nieuwe prins klaargestoomd voor zijn zware taak. Tijdens het Katerspektakel zal de prins op grootse wijze gepresenteerd worden. Namens zijn hofhouding laat hij zich groeten en hoopt u allen te mogen ontmoeten op het Katerspektakel en tijdens carnaval.

De dansgroepen van carnavalsvereniging ‘De Stöppelkaters’ hebben er al menig repetitie opzitten. Zij staan letterlijk te trappelen om hun nieuwe dans aan te mogen showen. Oké, de ‘Fire-cats’ en de ‘Hofdames’ zijn de paradepaardjes van de vereniging en slepen elk jaar vele prijzen in de wacht, maar de dansgarde van de Krielen steelt veelal de harten van de toeschouwers.

Live artiest en DJ
Robert Pouwels is een van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Top-entertainment voor elk feest en evenement. Tijdens het Katerspektakel zal hij twee live optredens verzorgen. Hij is één van Nederlands beste vertolkers van ‘Andre Hazes’ en zal met dit optreden de zaal omverblazen. Daarnaast brengt hij een feestrepertoire met voor elk wat wils.

DJ Jasper Esman is ooit begonnen als DJ op de klassenfeesten van zijn school. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de populairste Dj’s van dit moment. Met zijn omvangrijke muziekverzameling weet hij jong en oud op de dansvloer te krijgen.

Jong en oud
Het Katerspektakel is een avond voor jong en oud die van een feestje houdt. Geen feesthoed, rode neus of verkleedpartijen, maar een avondje casual. De zaal is op vrijdag 9 november open vanaf 20.30 uur, het programma start om 21.11 uur. Kaartverkoop bij Schulten Lederwaren v.o.f. en ’s avonds aan de kassa. Entree voor niet-leden bedraagt 11 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.