Home / Sallandcentraal / Stijldansavond in Dorpshuus

Stijldansavond in Dorpshuus

HEINO – Het Dorpshuus in Heino presenteert op zaterdag 1 december weer een stijldansavond voor iedereen die van dansen houdt. Denk aan de Foxtrot, de Engelse wals, de tango, de jive en de chachacha. Iedereen (alleen, met partner of met een hele groep) die heeft zin heeft om weer ouderwets over de dansvloer te zwieren is welkom. Eénmansband Chris zorgt voor de muziek. De entree bedraagt 5 euro. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.