stichting de ijssellinie zoekt nieuwe gidsen

Sinds het begin van deze eeuw houdt Stichting De IJssellinie zich bezig met behoud van de restanten van de IJssellinie in Olst en Welsum. Dit seizoen is er een flinke groei van het aantal gereserveerde rondleidingen voor groepen. Daarnaast zijn er elke eerste zaterdag van de maand in de periode maart oktober open dagen, waarvoor van tevoren geen afspraak behoeft te worden gemaakt. Het seizoen van de open dagen is inmiddels voorbij, maar voor de resterende maanden van 2018 staan nog flink wat groepsleidingen en presentaties op het programma. Ook voor het seizoen 2019 zijn al veel rondleidingen geboekt.

De gidsen worden aangestuurd door de coördinator rondleidingen/presentaties en kunnen via het gidsenrooster op het besloten gedeelte van de website aangeven welke rondleidingen zij interessant vinden. Zij kunnen dus niet worden verplicht een bepaalde excursie voor hun rekening te nemen. De nieuwe gidsen worden grondig, maar niet op een schoolse manier voorbereid op hun vrijwilligersfunctie. Naast de gidsen houden nog twintig vrijwilligers zich bezig met allerlei (onderhouds)technische werkzaamheden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Nico Roode, de coördinator van de Werkgroep Opleidingen: nicoroode@gmail.com of 06-54602053.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.