sportclub lemele maakt geen misstap in daarle

“Dat hebben we gedaan. Niets meer, niets minder. Het was niet geweldig, maar we zijn misschien wel te veel verwend met ons kunstgras. Het veld was hier en daar wat hobbelig, dus speelden we meer de lange bal. Uiteindelijk zijn we in deze sportieve wedstrijd geen moment in gevaar geweest.” Opmerkelijk waren de twee goals van ‘stofzuiger’ Robin Schoenmaker. Normaliter meer balveroveraar dan goalgetter, maar voor en na rust succesvol. In de slotfase gunde Kleinlugtenbeld invaller Yoran Bakhuis, na een paar weekjes absentie vanwege een hamstringblessure, de derde en afsluitende goal.

Stand 4D: HTC 8-22, DKB 7-16, Kampen 7-14, Bruchterveld 6-12, Daarlerveen 8-12, Lemele 6-10, Wijthmen 7-10 (15-12), Wilsum 7-10 (9-16), Dieze West 8-9, ’s Heerenbroek 7-7, SVV ’56 7-5, MVV ’69 8-2 en Daarle 8-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.