Home / archiefcentraal / sportclub lemele maakt geen misstap in daarle

In klasse 4D sluit Sportclub Daarle de rij en staat nog altijd op de nul. Ook in het bekertoernooi verloor het team van trainer Rob Lamers alle drie de duels. Dan is het zaak geen fout te maken en drie punten mee naar huis te nemen. Dat is wat sportclub Lemele deed. Op sportpark ’n Kadiek was het geen moment groots beaamde ook Remon Kleinlugtenbeld. “We horen hier gewoon te winnen”, meldde de aanvalsleider van Lemele na afloop.

sportclub lemele maakt geen misstap in daarle

“Dat hebben we gedaan. Niets meer, niets minder. Het was niet geweldig, maar we zijn misschien wel te veel verwend met ons kunstgras. Het veld was hier en daar wat hobbelig, dus speelden we meer de lange bal. Uiteindelijk zijn we in deze sportieve wedstrijd geen moment in gevaar geweest.” Opmerkelijk waren de twee goals van ‘stofzuiger’ Robin Schoenmaker. Normaliter meer balveroveraar dan goalgetter, maar voor en na rust succesvol. In de slotfase gunde Kleinlugtenbeld invaller Yoran Bakhuis, na een paar weekjes absentie vanwege een hamstringblessure, de derde en afsluitende goal.

Stand 4D: HTC 8-22, DKB 7-16, Kampen 7-14, Bruchterveld 6-12, Daarlerveen 8-12, Lemele 6-10, Wijthmen 7-10 (15-12), Wilsum 7-10 (9-16), Dieze West 8-9, ’s Heerenbroek 7-7, SVV ’56 7-5, MVV ’69 8-2 en Daarle 8-0.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.