sportclub lemele dodelijk met messcherpe counters

Tekst: Willem Lampe

Nog binnen het openingskwartier verzilverde Remon Kleinlugtenbeld de eerste de beste aanval, na voorbereidend werk van Thomas van Leusen. De geboorte van zoon Jessie inspireert de kersverse vader kennelijk tot grote daden. Van Leusen komt in het geschiedenisschrift als de maker van de 0-2. “Op dat moment tegen de verhouding in”, bekent trainer Werner Pluim. “Bij ons lukte weinig. Qua veldspel was Wilsum beter, maar ze waren slordig in de afronding. Bovendien stond Ruan (Weelink, de doelman) een beste partij te keepen en hield iets voor rust de nul met een wereldredding.” Na de thee komt Lemele beter voor de dag. De formatie van Pluim krijgt kansen, maar weet de voorsprong niet uit te bouwen. “Verdedigend zijn we niet meer in de problemen geweest. Vervelend is de blessure die Sander Kleinlugtenbeld pal voor tijd opliep. Hopelijk valt het mee.”

Stand 4D: HTC 8-22, DKB 9-22, Kampen 8-17, Daarlerveen 9-15, Lemele 7-13, Wijthmen 8-13, Bruchterveld 7-12, Dieze West 9-12, Wilsum 8-10, ’s Heerenbroek 8-7, SVV ’56 8-5, MVV ’69 10-2 en Daarle 9-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.