Home / archiefcentraal / sportclub lemele dodelijk met messcherpe counters

Sportclub Lemele hield thuisclub Wilsum in bedwang en vertrok van sportpark De Wijde Blik met drie punten in de pocket. Basis voor de overwinning werd gelegd in het eerste bedrijf.

sportclub lemele dodelijk met messcherpe counters

Tekst: Willem Lampe

Nog binnen het openingskwartier verzilverde Remon Kleinlugtenbeld de eerste de beste aanval, na voorbereidend werk van Thomas van Leusen. De geboorte van zoon Jessie inspireert de kersverse vader kennelijk tot grote daden. Van Leusen komt in het geschiedenisschrift als de maker van de 0-2. “Op dat moment tegen de verhouding in”, bekent trainer Werner Pluim. “Bij ons lukte weinig. Qua veldspel was Wilsum beter, maar ze waren slordig in de afronding. Bovendien stond Ruan (Weelink, de doelman) een beste partij te keepen en hield iets voor rust de nul met een wereldredding.” Na de thee komt Lemele beter voor de dag. De formatie van Pluim krijgt kansen, maar weet de voorsprong niet uit te bouwen. “Verdedigend zijn we niet meer in de problemen geweest. Vervelend is de blessure die Sander Kleinlugtenbeld pal voor tijd opliep. Hopelijk valt het mee.”

Stand 4D: HTC 8-22, DKB 9-22, Kampen 8-17, Daarlerveen 9-15, Lemele 7-13, Wijthmen 8-13, Bruchterveld 7-12, Dieze West 9-12, Wilsum 8-10, ’s Heerenbroek 8-7, SVV ’56 8-5, MVV ’69 10-2 en Daarle 9-0.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.