Spiritualiteitscafé met workshop over communicatie

RAALTE – Het Spiritualiteitscafé houdt op woensdag 28 november een workshop over ‘Verbindend communiceren’. De avond vindt plaats in het gemeenschapscentrum aan de Kerkstraat 13 in Raalte en duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Marco Salentijn laat deelnemers kennis maken met deze heldere vorm van communiceren. De workshop is een korte en praktische kennismaking met het model van ‘Geweldloze communicatie’ van Marshall B. Rosenberg. Aan de hand van een zelf gekozen alledaagse praktijksituatie wordt de deelnemer zich bewust van zijn/haar communicatie met de omgeving. De deelnemers leren hoe ze op een respectvolle en heldere manier kunnen aangeven wat er in hen leeft en wat zij nodig hebben om hun leven aangenamer en leuker te maken. De deelnamekosten bedragen 12,50 euro; graag op de avond zelf contant te voldoen. Aanmelden (en meer informatie) via spiritualiteitscafe@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.