speeltuin t elshofje feestelijk geopend

De nieuwe speeltuin kreeg een nieuwe naam. Deze werd tijdens de opening onthuld. Toen het doek door wethouder Marcel Blind en de kinderen van de Elshof van het bordje af werd getrokken steeg er een golf van gelach onder de aanwezigen: het bordje was op z’n kop geplaatst.

Nadat de naam van de speeltuin was onthuld, werd het lintje op officiële wijze doorgeknipt door wethouder Marcel Blind. De kinderen renden allemaal de speeltuin in en begonnen direct de nieuwe speeltuin te verkennen.

Er waren ongeveer 50 buurtbewoners en kinderen aanwezig. Terwijl de kinderen aan het spelen waren konden de volwassenen zich warm houden met koffie, thee, koek en mandarijnen. De buurt is trots op de nieuwe speelplek en zijn blij dat de kinderen weer een plek hebben om lekker te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.