sokkestoppers in de ban van prinswisseling

De hoofdpersoon van de prinswisseling is The Stig. Wie kent hem niet? The Stig is een mysterieus personage uit het Britse televisieprogramma van de BBC, Top Gear. Hij deed afgelopen weken ook Heino aan in het kader van de eerste Formule 1 GP in Heino volgend jaar. Vanavond wordt deze onbekende witte man bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Prinswisseling. Net als voorgaande jaren wordt de residentie van de Sökkestoppers opgetrokken bij Bij Ne9eN. En de jeugdprinswisseling start om 18.30 uur.

Vol verwachting klopt ons hart. Dat geldt voor de vooravond, maar zeker ook voor de avond, maar bezoekers moeten wel even geduld hebben. Want, de Prinswisseling is een mooi podium voor de dansgroepen van de Sökkestoppers om hun kunsten te vertonen. Zowel de Ministars als de dansmariekes zullen het publiek laten zien welke vorderingen ze hebben gemaakt. Ook worden weer fantastische prijzen uitgereikt aan een aantal Steunsökken van de vereniging middels een spectaculair spelelement.

Alvorens de nieuwe Prins der Sökkestoppers bekend wordt gemaakt, moeten natuurlijk eerst Prins Emiel en Adjudant Martijn worden ‘afgevoerd’. Het afscheid van de huidige roerganger en zijn meesterknecht is de opmaat voor de Prinswisselingsact met als thema “Heino wint strijd om eerst Formule 1 GP. Is dit een link naar de nieuwe prins of één van de vele afleidingsmanoeuvres. Rond de klok van 23.00 uur zal bekend zijn welke “Prins” het komende carnavalsjaar aan het “stuur” mag staan van de Sökkestoppers. DJ Team Het Einde zal het publiek in de Residentie in hogere sferen brengen.

Meer informatie over de Sökkestoppers is te vinden op staging2.sokkestoppers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.