Soepcafé bij Goede Buren

OLST – Olst in Transitie houdt op zaterdag 24 november weer een soepcafé in het pand van Goede Buren aan de Hendrik Droststraat 7 in Olst. Vrijwilligers koken een soepmaaltijd (met salade en nagerecht). De ingrediënten bestaan uit groenten en andere producten die in de lokale Plus-supermarkt zijn overgebleven, maar nog prima eetbaar zijn. Het Soepcafé vindt ditmaal plaats in Sinterklaassferen. Misschien dat de Sint of een Piet nog even langs komt. De deuren zijn geopend vanaf 17.45 uur. De maaltijd staat om 18.00 uur klaar. Het Soepcafé wordt georganiseerd in samenwerking met de Plus-supermarkt in Olst en het Noaberhuus. Iedereen is welkom; kom wel op tijd, want op is op. Een vrijwillige financiële bijdrage wordt op prijs gesteld. Zie verder staging2.olstintransitie.nl of Facebookpagina OlstInTransitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.