Smulbaai regelt weer Heinose prijzen bij Decemberkalender

HEINO – De Smulbaai in Heino combineert de landelijke Decemberkalender weer met een eigen actie. Op de kraskalenders komt een extra kraslaag, waarmee men prijzen kan winnen van Heinose ondernemers. De hoofdprijzen zijn één minuut gratis winkelen bij de AH in Heino en één minuut gratis winkelen bij de Boni in Heino.

Verder geeft de Smulbaai vijf setjes van twee kaarten weg voor de Zwarte Cross. Dit is mede mogelijk gemaakt door het gegeven dat de Smulbaai de officiële fanshop van Bökkers is. Daarnaast zijn er diverse andere prijzen: van een bos bloemen tot een uurtje bowlen, van een goed gevulde hapjespan tot één van de vele waardebonnen. In totaal doen er dertig ondernemers uit Heino mee.
De December Kalender is een adventskalender op A4-formaat. De deelnemers beginnen te spelen op 1 december. Elke dag van december krassen ze een vakje open (of, als ze geen geduld kunnen opbrengen, alles in één keer). Daarmee maken ze kans op prijzen tussen de 5 en 100.000 euro.
Het is niet de enige actie van de Smulbaai. Deelnemers aan de Oudejaarsloterij spelen bij de Smulbaai weer mee voor één van de twee driedaagse verblijven in Hotel der Brabander in Winterberg. Voor meer informatie, alle beschikbare prijzen en de voorwaarden kijk op staging2.decemberkalender.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.