Home / Sallandcentraal / Sinterklaas feestelijk onthaald in Salland

Sinterklaas feestelijk onthaald in Salland

RAALTE – Sinterklaas maakte het afgelopen weekend op verschillende plekken in Salland zijn entree. Met gewoon Zwarte Pieten en zonder vervelend gedoe, activisten met megafoons of hooligans. Zaterdag kwam de Goedheiligman aan in Raalte, waar hij werd opgewacht door honderden kinderen en hun ouders. Na afloop van het officiële welkom maakte de Sint een wandeling door het centrum van Raalte. Het komende weekend volgen er nog verschillende andere intochten in Salland. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Vrouwen uit Olst-Wijhe voor onderzoek borstkanker naar Deventer en Zwolle

REGIO – Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar uit de gemeente Olst-Wijhe kunnen weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.