Home / archiefcentraal / sinterklaas en zijn pieten naderen wijhe

Sinterklaas is met zijn pakjesboot onderweg naar Wijhe. Naar verwachting meert hij zaterdag 24 november met zijn pieten rond 13.45 uur aan bij de Loswal, ongetwijfeld opgewacht door een grote schare kinderen.

sinterklaas en zijn pieten naderen wijhe

Inmiddels hebben al veel kinderen uit groep 1, 2 en 3 zich aangemeld om met de Sint en zijn gevolg mee te varen op de boot vanaf Deventer. Er zijn nog ongeveer tachtig kaartjes voor de boot, waarop maximaal 250 mensen kunnen meevaren. Wie nog een kaartje wil kopen, kan daarvoor op donderdag 22 november vanaf 08.30 uur terecht bij Albert Heijn. Op is op. De pakjesboot vertrekt zaterdag uiterlijk om 12.45 uur vanuit Deventer om ongeveer een uur later in Wijhe te arriveren.

Burgemeester Strien ontvangt Sinterklaas op de Loswal, waarna de goedheiligman aan de Veerweg in een koets stapt en vervolgens via de Poort van Wijhe en de Langstraat naar het Van Dedemplein wordt gereden. Dweilorkest de Iesselbloazers begeleidt de lange stoet door het dorp. Op het bordes van Villa Wijhezicht houden Sinterklaas en de burgemeester een korte toespraak. Ook worden er nog wat wensen van de kinderen vervuld die zij op hun kleurplaat hebben geschreven. Dansschool Elle Dansé verleent haar medewerking aan de festiviteiten op het plein. En natuurlijk kunnen de kinderen daar foto’s maken, kletsen, zingen, spelen en kunstjes doen met Sinterklaas en zijn Pieten.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Home / Sallandcentraal / Sinterklaas en zijn Pieten naderen Wijhe

Sinterklaas en zijn Pieten naderen Wijhe

WIJHE – Sinterklaas is met zijn pakjesboot onderweg naar Wijhe. Naar verwachting meert hij zaterdag 24 november met zijn pieten rond 13.45 uur aan bij de Loswal, ongetwijfeld opgewacht door een grote schare kinderen.

Inmiddels hebben al veel kinderen uit groep 1, 2 en 3 zich aangemeld om met de Sint en zijn gevolg mee te varen op de boot vanaf Deventer. Er zijn nog ongeveer tachtig kaartjes voor de boot, waarop maximaal 250 mensen kunnen meevaren. Wie nog een kaartje wil kopen, kan daarvoor op donderdag 22 november vanaf 08.30 uur terecht bij Albert Heijn. Op is op. De pakjesboot vertrekt zaterdag uiterlijk om 12.45 uur vanuit Deventer om ongeveer een uur later in Wijhe te arriveren.
Burgemeester Strien ontvangt Sinterklaas op de Loswal, waarna de goedheiligman aan de Veerweg in een koets stapt en vervolgens via de Poort van Wijhe en de Langstraat naar het Van Dedemplein wordt gereden. Dweilorkest de Iesselbloazers begeleidt de lange stoet door het dorp. Op het bordes van Villa Wijhezicht houden Sinterklaas en de burgemeester een korte toespraak. Ook worden er nog wat wensen van de kinderen vervuld die zij op hun kleurplaat hebben geschreven. Dansschool Elle Dansé verleent haar medewerking aan de festiviteiten op het plein. En natuurlijk kunnen de kinderen daar foto’s maken, kletsen, zingen, spelen en kunstjes doen met Sinterklaas en zijn Pieten.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.