sinterklaas en zijn pieten komen naar salland

Sinterklaas maakt zich wat zorgen om Kluspiet. Hij kan roepen wat hij wil, maar hij luistert niet. Wat dat betreft lijkt ie wel wat op de kinderen in Salland. Hij loopt de hele dag met een koptelefoon op en speelt met zijn smartphone of de computer.

Kluspiet is de afgelopen maanden vreselijk druk geweest in Spanje. Van de vroege ochtend, tot ’s avonds laat. In juli was hij al met pakjes aan het sjouwen. Veel te vroeg en heel vreemd. Het lijkt wel of hij een beetje ‘van het padje’ is, oftewel de weg kwijt is. Het is allemaal héél geheimzinnig en Sinterklaas mocht er al helemaal niets van weten.

Zijn mond gaat op slot. Zelfs aan zijn grote vriend Hoofdpiet verklapte hij niets. Maar goed, hij is aan boord, dus we gaan zien wat het voor feest geeft in Nederland. Ik geloof dat de planpiet hem in Salland ingedeeld heeft. Dus kinderen, bereid je maar voor. Waarom hij zich zo gek gedraagt, geen idee. Er hangt wat in de lucht…!

Het laatste Sinterklaas nieuws vind je op de Facebookpagina van sinterklaas-raalte. Liever de Sint thuis op bezoek? Bel dan op werkdagen tussen 19.30 – 20.30 onze planpieten 0572-363603.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.