Home / archiefcentraal / sfeervolle kerstmarkt bij buurtcentrum debuut

Dit jaar zet Buurtcentrum DeBuut in Raalte haar deuren open voor een fantastische kerstmarkt. Op zaterdag 15 december van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom op Swaenewoerd 1a in Raalte (naast woonzorglocatie Swaenewoerd). 

sfeervolle kerstmarkt bij buurtcentrum debuut

Een groep enthousiaste medewerkers en vrijwilligers van ZGR, De Parabool en RIBW hebben dit jaar hard gewerkt om er een gezellig evenement van te maken. Bezoekers kunnen onder andere kerstinkopen doen bij één van de vele lokale ondernemers en hobbyisten, genieten van sfeervolle muzikale omlijsting, versgebakken oliebollen en andere lekkernijen. In het Grand Café kunnen zij genieten van koffie, thee, chocomelk en glühwein.

Lees ook

TipSalland over ondermijning

RAALTE – De nieuwe vragenronde van TipSalland handelt over ondermijning. Het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.