Home / Sallandcentraal / Seniorendiner bij Marktzicht

Seniorendiner bij Marktzicht

HEINO – Op woensdag 21 november staat er een nieuwe editie van het maandelijkse seniorendiner in Heino op het programma bij Eetcafé Marktzicht. Bij dit twee-gangendiner kunnen de senioren kiezen uit vis of vlees. De kosten bedragen 10 euro (exclusief de drankjes). Het diner begint om 17.00 uur. Opgeven hiervoor is noodzakelijk en kan tot uiterlijk vrijdag 16 november bij Dinie van der Vegt, tel. 391373, Doortje Offenberg, tel. 393845 of Ineke Mulder, tel. 393083. ‘Samen eten gezelliger dan alleen’ is een project van de KBO/PCOB Heino en Stichting Ouderenwerk Heino.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.