Home / archiefcentraal / saxofoonkwintet bij boerderij strunk

Op zondag 18 november zal tijdens een koffieconcert de deel van boerderij Strunk gevuld zijn met de klanken van saxofoons. Hét Saxofoonkwintet zal dan een aantal nummers te gehore brengen die zeer de moeite waard zijn. De muziekstukken die ze gaan spelen variëren van populair klassiek tot klassieke populair, van Bach tot Beatles en alles wat daartussen zit inclusief volksmuziek zoals Klezmer en musical.

saxofoonkwintet bij boerderij strunk

Hét saxofoonkwintet bestaat inmiddels ongeveer 15 jaar in wisselende bezettingen. De huidige bezetting is: Inge Loevering (Zwolle) – sopraansaxofoon, Ton v.d. Berg (Heino) – altsaxofoon, Joke Ogink (Lierderholthuis) – altsaxofoon, Jopie Haverkamp (Ommen) – tenorsaxofoon, Walter Holweg (Dalfsen) – baritonsaxofoon

Vast terugkerend concert ieder jaar is de muziekestafette in Heino. Verder spelen ze op uitnodiging bij koren, verzorgingshuizen etc. Het ensemble staat onder leiding van musicus Arjan Eek uit Heino. De aanvang is is om 11.30 uur. De entree is 9 euro, inclusief koffie/thee, donateurs betalen 7 euro. 
Locatie: Cultuurboerderij Strunk, Deventerstraat 64, Raalte. Reserveren is niet mogelijk.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.