saxofoonkwintet bij boerderij strunk

Hét saxofoonkwintet bestaat inmiddels ongeveer 15 jaar in wisselende bezettingen. De huidige bezetting is: Inge Loevering (Zwolle) – sopraansaxofoon, Ton v.d. Berg (Heino) – altsaxofoon, Joke Ogink (Lierderholthuis) – altsaxofoon, Jopie Haverkamp (Ommen) – tenorsaxofoon, Walter Holweg (Dalfsen) – baritonsaxofoon

Vast terugkerend concert ieder jaar is de muziekestafette in Heino. Verder spelen ze op uitnodiging bij koren, verzorgingshuizen etc. Het ensemble staat onder leiding van musicus Arjan Eek uit Heino. De aanvang is is om 11.30 uur. De entree is 9 euro, inclusief koffie/thee, donateurs betalen 7 euro. 
Locatie: Cultuurboerderij Strunk, Deventerstraat 64, Raalte. Reserveren is niet mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.