SallandWonen aan de slag op de Boskamp

RAALTE/BOSKAMP – SallandWonen is op 29 oktober jongstleden aan de slag gegaan in de Bloemenbuurt in Boskamp. In deze wijk gaat SallandWonen onderhoud uitvoeren aan 37 woningen. Tegelijkertijd worden de woningen optimaal geïsoleerd. Aan de daken, gevels en kozijnen wordt onderhoud uitgevoerd. Veel daken worden compleet vernieuwd en voorzien van isolatie; de spouwmuren worden geïsoleerd en het enkel glas wordt vervangen door dubbel glas. Om het binnenklimaat te verbeteren, krijgen de woningen een mechanisch ventilatiesysteem. Bij veel woningen worden de badkamer en het toilet aangepakt. Waar mogelijk wordt de nieuwe badkamer voorzien van een toilet. Dit met als doel om de bewoners langer zelfstandig in hun woning te laten wonen. Daarnaast krijgen de meeste woningen zonnepanelen. Dit onderhoudsproject voert SallandWonen uit in samenwerking met aannemer Mateboer Bouw BV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.