sallands bakfeest overstijgt gemeentegrenzen

Tekst/foto’s: Johan Bokma

Het publiek werd verwelkomt door blaaskapel De Vechtboerties, terwijl het echte opwarmen door de dames van The Sex Pissed Dolls gebeurde. Letterlijk en figuurlijk want de temperatuur schommelde rond het vriespunt. Ruim voor tienen was de tent al goed gevuld met mensen uit de regio die met de bussen waren gekomen.

Voor Dalfsen deden The Sex Pissed Dolls in hun ska/punk outfit diverse grote festivals aan in Engeland en Praag. Wat ze op het Bakfeest lieten zien was een en al spektakel met snerpende gitaren, met name tijdens het nummer Psycho Killer.

Ook Beat Crooks liet horen en zien dat ze wel een feestje kunnen bouwen. Het is niet voor niks dat de band al jaren vertegenwoordigd is op de Zwarte Cross, Defqon, Dreamfields en Dauwpop en overal ‘Uut de Bochte’ vliegen. Met hun Happy Høken remix ‘Annie uut de bochte’ zijn de heren ongekend populair! In een mum van tijd hadden ze de tent compleet op zijn kop met rammende housebeats, foute feestmuziek en happy hardcore.

Tot slot deejay Eric Docter, de sfeermaker bij uitstek. Als geen ander weet hij haarfijn de nummers uit te zoeken die het publiek in extase brengt. Hekkensluiter was de spektakelband The Dirty Daddies. Het zevental gaf werkelijk alles en speelde in hoog tempo een aaneenschakeling van hits.

De hossende, springende, klappende en zingende menigte was goed voor een aardschok op de Brinkweg die in de hele gemeente Dalfsen moet zijn gehoord en gevoeld. Het was een ongekend feest. Kan dat worden overtroffen? We zijn benieuwd wat de organisatie in 2019 uit de hoge hoed weet te toveren. Namens de organisatie: dank voor jullie komst en graag tot volgend jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.