salland zorgverzekeringen ook actief in vitaal vechtdal

Salland Zorgverzekeringen heeft een regionale basis. Kleinschalig, zorgzaam, dichtbij zijn de kernwoorden die ook passen bij het profiel van Vitaal Vechtdal. Door de afgebakende regio waarin de organisatie actief is, staat de zorgverzekeraar dichtbij haar verzekerden en zorgverleners. Zorg dient voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te zijn, is de opvatting. Daarnaast wil Salland Zorgverzekeringen graag haar bijdrage leveren aan initiatieven die bijdragen aan een gezonde leefstijl.

Paul Habets, voorzitter Vitaal Vechtdal: ‘Juist vanwege onze gemeenschappelijke uitgangspunten en visie op gezondheid en zorg vormt Salland Zorgverzekeringen een welkome aanvulling en zijn we blij met hun aansluiting. Samen met onze andere partners zetten wij met Vitaal Vechtdal een beweging in om inwoners vitaal en zelfstandig te houden en hen te ondersteunen waar dat nodig is.

‘We hebben al ervaringen opgedaan met het stimuleren van een gezonde leefstijl met een programma voor wandelblessures en onze bijdrage aan het programma Fitkids’. Wellicht kunnen we dit ook opzetten in het Vechtdalgebied’, aldus Arné van den Boom. ‘Daarnaast willen we graag leren van de expertise die is opgebouwd in de unieke samenwerking’. In Vitaal Vechtdal werken organisaties uit het sociaal-maatschappelijke domein, gemeenten, onderwijs, werkgevers en zorgaanbieders samen in projecten om de inwoners te ondersteunen in gezond blijven. Er wordt niet uitgesloten dat zich ook andere zorgverzekeraars in de komende jaren bij Vitaal Vechtdal aansluiten.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.