salland wonen start onderhoud boskamp

Aan de daken, gevels en kozijnen wordt onderhoud uitgevoerd. Veel daken worden compleet vernieuwd en voorzien van isolatie, de spouwmuren worden geïsoleerd en het enkel glas wordt vervangen door dubbel glas. Om het binnenklimaat te verbeteren wordt er een mechanisch ventilatiesysteem aangebracht. Bij veel woningen worden de badkamer en het toilet aangepakt. Waar mogelijk wordt de nieuwe badkamer voorzien van een toilet. Hierdoor kunnen bewoners langer zelfstandig in hun woning blijven wonen. Daarnaast krijgen de meeste woningen zonnepanelen waarmee op een duurzame manier energie wordt opgewekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.