Home / archiefcentraal / salland wonen start onderhoud boskamp

SallandWonen is op 29 oktober jongstleden aan de slag gegaan in de Bloemenbuurt in Boskamp. In deze wijk gaat SallandWonen onderhoud uitvoeren aan 37 woningen. Tegelijkertijd worden de woningen duurzamer gemaakt, door het optimaal isoleren van de woningen.

salland wonen start onderhoud boskamp

Aan de daken, gevels en kozijnen wordt onderhoud uitgevoerd. Veel daken worden compleet vernieuwd en voorzien van isolatie, de spouwmuren worden geïsoleerd en het enkel glas wordt vervangen door dubbel glas. Om het binnenklimaat te verbeteren wordt er een mechanisch ventilatiesysteem aangebracht. Bij veel woningen worden de badkamer en het toilet aangepakt. Waar mogelijk wordt de nieuwe badkamer voorzien van een toilet. Hierdoor kunnen bewoners langer zelfstandig in hun woning blijven wonen. Daarnaast krijgen de meeste woningen zonnepanelen waarmee op een duurzame manier energie wordt opgewekt.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.