Home / archiefcentraal / rommelmarkt in de hoogeweg

Op zondag 11 november vindt in manege de Hoogeweg in Raalte weer een grote rommelmarkt plaats. Hier staan vooral mensen uit de regio die hun overtollige huisraad, gereedschap, fietsen en speelgoed voor een schappelijke prijs van de hand willen doen.

rommelmarkt in de hoogeweg

Op het verwarmde terras in de hal kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje. De markt is zondag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt 1 euro (kinderen tot en met 11 jaar gratis). Parkeren is gratis.

Beide hallen zijn helemaal volgeboekt. Er is een wachtlijst van deelnemers die nog graag een plekje willen. Voor informatie over deze rommelmarkt kan men bellen naar 0572-354548 of stuur een e-mail naar rommelmarkt.hoogeweg@outlook.com

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.