roel kouwen uit nieuwleusen wordt algemeen bestuurslid cda overijssel

De adviseur omgevingsveiligheid bij Antea Group is erg blij met zijn benoeming. ‘’Het CDA geeft jongeren echt de kans om mee te doen en juist door het CDJA worden de belangen van de jongeren behartigd. Het is een uitdaging dat ik de brug mag zijn tussen het CDA en CDA-jongeren.’’ Hiernaast is Kouwen al ruim vier jaar het jongste gemeenteraadslid in Dalfsen.

Het CDJA houdt zich bezig met voorlichting, inhoudelijke activiteiten en politiek op lokaal, provinciaal en landelijk niveau. Het CDJA wordt ook wel aanjager van het inhoudelijke debat genoemd. Zij zijn koplopers met het geven van input en het op de agenda zetten van zaken die volgens hen beter kunnen. Dit doen zij in nauw contact met het bestuur van CDA Overijssel en de Statenfractie. ‘’Op deze manier kunnen we heel concreet de belangen van de Overijsselse-jongeren behartigen.’’

Naast Roel Kouwen is er een nieuw dagelijks bestuur gekozen. Jasmijn Duenk (Zwolle) is voorzitter, Marc Smellink (Dinkelland) is vicevoorzitter, Emma van der Heijden (Epe) is secretaris, Niels Koning (Deventer) is penningmeester en Teunard Droog (Kampen) is dagelijks bestuurslid. ‘’Mochten jongeren interesse hebben om actief te worden bij de CDA-jongeren dan kunnen ze uiteraard met ons contact opnemen’’ zegt Kouwen. ”Komende tijd gaan wij aan de slag met de verkiezingen voor het waterschap en de provincie.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.