ribs en blues weer genomineerd voor beste europese festival

De ‘European Blues Awards’ worden al sinds 1981 jaarlijks uitgereikt, in het begin nog onder de naam ‘Trans European Blues & Jazz Awards’. De organisatie is onafhankelijk van bijvoorbeeld sponsors, organisaties en andere directe belanghebbenden. De prijswinnaars worden uitsluitend bepaald door het aantal internetstemmers. Stemmen kan gedurende een week tot en met zaterdag 10 november 12 uur via staging2.europeanbluesawards.wordpress.com.

In totaal zijn er tien categorieën. Onder meer de van optredens in Raalte bekende Band of Friends (met Gerry MacAvoy) en gitarist Joe Bonamassa zijn in andere categorieën genomineerd. In de categorie ‘beste bluesbladen’ is het Nederlandse Blues Magazine een grote kanshebber.

Voor Ribs en Blues is de nominatie dit jaar niet nieuw; het bekende Raalter festival tijdens Pinksteren won enkele jaren geleden al twee keer op een rij deze prestigieuze award voor het beste Europese bluesfestival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.