Home / archiefcentraal / ribs en blues opnieuw beste europese bluesfestival

Ribs en Blues is wederom uitgeroepen tot het beste bluesfestival van Europa. Het Raalter festival was genomineerd in de categorie ‘Best Festival’ en moest het daarbij opnemen tegen een internationaal gezelschap; het Rawa Blues Festival in Katowice (Polen), het Great British R & B festival Colne (UK) en het Notodden Blues Festival (Noorwegen).

ribs en blues opnieuw beste europese bluesfestival

De ‘European Blues Awards’ worden al sinds 1981 jaarlijks uitgereikt, in het begin nog onder de naam ‘Trans European Blues & Jazz Awards’. De organisatie is onafhankelijk van bijvoorbeeld sponsors, organisaties en andere directe belanghebbenden. De prijswinnaars worden uitsluitend bepaald door het aantal internetstemmers. Eerder deze maand kon er een week lang gestemd worden.

Voor Ribs en Blues is de winst dit jaar niet nieuw; het bekende Raalter festival tijdens Pinksteren won enkele jaren geleden al twee keer op een rij deze prestigieuze award voor het beste Europese bluesfestival.

[tweetwidget type=”single” query=”1067337570026250240″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.