Reünie White Devil voor herhaling vatbaar

HEINO – “Het was zeer zeker voor herhaling vatbaar”, zo reageert Joop van den Enk na afloop van de White Devil-reünie, die afgelopen zaterdagavond plaats vond in BijNe9en in Heino. “Het was een volle bak, een kleine vijfhonderd man. En nou is het de kunst om dit vaker, maar dan niet te vaak te organiseren.” Joop (rechts op de foto) richtte in de eerste helft van de jaren zeventig samen met zijn maten Hans Westenenk (links) en Herman Luttenberg (midden) een eigen drive-in-show op: White DEvil. Die resulteerde enkele jaren later in een eigen uitgaansgelegenheid in Heino. Die zou tot het eind van de jaren tachtig blijven bestaan. “Ik denk dat tachtig, negentig procent van de bezoekers boven de 50 was. Er was bovendien ook een groep midden-dertigers. Die hadden gehoord dat het vroeger zo leuk was. De sfeer was ouderwets. Alleen kreeg iedereen wel een stempel. Die was wel zo handig als je buiten wilde roken. Dat ging vroeger wel anders…” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.