Home / archiefcentraal / raalte krijgt eigen monopoly bordspel

Raalte krijgt een eigen variant van het beroemde bordspel Monopoly. Zaterdag wordt de allereerste editie gepresenteerd. Wethouder Melenhorst neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Het spel is exclusief verkrijgbaar vanaf dat moment verkrijgbaar bij de Jumbo in Raalte.

raalte krijgt eigen monopoly bordspel

Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft een volledig Raaltens karakter. Het spel is ontwikkeld door Jumbo Raalte Domineeskamp in samenwerking met Identity Games. Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op Raalte.

De straten in het spel lopen van de goedkope Westdorplaan tot de dure Kwartel. Andere bekende namen zijn onder meer de Medine Moskee en de Pauluskerk. Ook bedrijven als Ribs en Blues en lokale feestelijkheden als Stöppelhaene hebben een plekje gekregen op het speelbord.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.