raalte krijgt eigen monopoly bordspel

Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft een volledig Raaltens karakter. Het spel is ontwikkeld door Jumbo Raalte Domineeskamp in samenwerking met Identity Games. Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op Raalte.

De straten in het spel lopen van de goedkope Westdorplaan tot de dure Kwartel. Andere bekende namen zijn onder meer de Medine Moskee en de Pauluskerk. Ook bedrijven als Ribs en Blues en lokale feestelijkheden als Stöppelhaene hebben een plekje gekregen op het speelbord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.