projecten waterschap te volgen via app

In deze app is alle relevante informatie over diverse projecten te vinden. Compleet met de laatste nieuwsbrieven, filmpjes en foto’s. Ook kondigt de app bijeenkomsten en werkzaamheden aan en kunnen gebruikers gemakkelijk meldingen doorgeven en vragen stellen. De app is gratis beschikbaar onder de naam ‘Waterwerk’.

Niet alle projecten volgen? Ook dat is in te stellen via de app. Gebruikers kunnen zich abonneren op projecten uit hun eigen omgeving. Dan krijgen zij alleen een melding als er over deze projecten nieuwe informatie is. De app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.