Home / archiefcentraal / possum belly overalls in taveerne tivoli

Bluesband The Possum Belly Overalls treedt op zaterdag 3 november op bij Taveerne Tivoli in Raalte. De Amsterdamse formatie speelt dansbare boogieblues. De band bestaat nog maar sinds 2017, maar trad dit jaar op Bevrijdingsdag al op in de grote zaal van Paradiso.

possum belly overalls in taveerne tivoli

The Possum Belly Overalls bestaan uit Torsten Stähler (harmonica/zang), Jan van Leeuwen (drums/zang), Ray Blom (contrabas; hij wordt overigens in Raalte vervangen door Wilfred Pieters), Fabrizio Carrieri (gitaar/zang) en Joris Tielkes (piano). Allemaal veteranen met al flink wat muziekmeters op de teller. De band richt zich op de ouderwetse blues, maar mixt die met boogie en rock-à-billy. Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Home / Belangrijk / Possum Belly Overalls in Taveerne Tivoli

Possum Belly Overalls in Taveerne Tivoli

Bluesband The Possum Belly Overalls treedt op zaterdag 3 november op bij Taveerne Tivoli in Raalte. De Amsterdamse formatie speelt dansbare boogieblues. De band bestaat nog maar sinds 2017, maar trad dit jaar op Bevrijdingsdag al op in de grote zaal van Paradiso.

The Possum Belly Overalls bestaan uit Torsten Stähler (harmonica/zang), Jan van Leeuwen (drums/zang), Ray Blom (contrabas; hij wordt overigens in Raalte vervangen door Wilfred Pieters), Fabrizio Carrieri (gitaar/zang) en Joris Tielkes (piano). Allemaal veteranen met al flink wat muziekmeters op de teller. De band richt zich op de ouderwetse blues, maar mixt die met boogie en rock-à-billy. Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.