Home / archiefcentraal / poll kerncentrales

Afgelopen week laaide in Nederland de discussie op over kerncentrales. VVD fractievoorzitter Dijkhoff stelde dat de klimaatdoelstellingen van Parijs niet gehaald kunnen worden zonder dat er nieuwe kerncentrales gebouwd worden. Tegenstanders van kerncentrales zijn vaak bang voor de gevaren of vinden de kosten voor de bouw te hoog. Voorstanders zien de bouw van een kerncentrale als de enige manier om de klimaatdoelstellingen te halen. 

poll kerncentrales

Wij vragen ons dan ook af wat onze lezers zouden vinden als er een nieuwe kerncentrale gebouwd zou worden in de provincie. De stelling van deze week is dan ook: Ik vind het geen probleem als er een kerncentrale in Overijssel gebouwd zou worden.

[poll id=289]

 

Kinderpardon
Vorige week vroegen wij de lezers of zij voorstander zijn van een kinderpardon. Kinderen die in Nederland geboren zijn of hier al vijf jaar wonen zouden volgens programmamaker Tim Hofman in Nederland moeten blijven. Hij startte een burgerinitiatief om deze kwestie op de politieke agenda te zetten. De lezers waren erg verdeeld over deze stelling. 50 procent is voor de stelling en 50 procent tegen.

 

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.