poll kerncentrales

Wij vragen ons dan ook af wat onze lezers zouden vinden als er een nieuwe kerncentrale gebouwd zou worden in de provincie. De stelling van deze week is dan ook: Ik vind het geen probleem als er een kerncentrale in Overijssel gebouwd zou worden.

[poll id=289]

 

Kinderpardon
Vorige week vroegen wij de lezers of zij voorstander zijn van een kinderpardon. Kinderen die in Nederland geboren zijn of hier al vijf jaar wonen zouden volgens programmamaker Tim Hofman in Nederland moeten blijven. Hij startte een burgerinitiatief om deze kwestie op de politieke agenda te zetten. De lezers waren erg verdeeld over deze stelling. 50 procent is voor de stelling en 50 procent tegen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.