poll demonstraties bij de intocht verpesten het feest voor de kinderen

Op verschillende plekken in het land waren er demonstraties voor en tegen zwarte piet, wat soms tot confrontaties leidde. President Mark Rutte riep eerder op om ‘kalm, respectvol en op een passend moment te demonstreren’.

Wij zijn benieuwd wat onze lezers vinden van de demonstraties. Gaat de demonstratievrijheid boven alles? Of verpesten deze demonstraties het feest voor de kinderen en moeten demonstranten op een ander moment hun punt maken? De stelling van deze week is: 

[poll id=290]

Kerncentrale
Vorige vroegen wij de lezers of zij het een probleem zouden vinden als er een kerncentrale in Overijssel gebouwd zou worden. De stemmers waren erg verdeed. Ongeveer de helft vindt dit geen probleem en de andere helft ziet toch liever geen kerncentrale in de buurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.