Home / Sallandcentraal / Pleasure in DeBuut

Pleasure in DeBuut

RAALTE – Zanggroep Pleasure treedt op dinsdag 27 november op in buurtcentrum DeBuut in Raalte. De groep zingt Oudhollandse liedjes, maar ook hedendaagse ballads. Deze muzikale avond begint om 19.00 uur (deuren geopend vanaf 18.30 uur). Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren en mee te zingen. De entree bedraagt 2,50 euro (inclusief een kopje koffie/thee). Het adres is Zwanenwoerd 1a en de ingang bevindt zich aan de Blekstraat. Zie verder www.buurtcentrumdebuut.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.