Pannenkoeken en handwerk in de Beukenoot

WESEPE – De handwerkgroep (HVD) uit Wesepe houdt op zaterdag 24 november haar jaarlijkse verkoopdag van eigengemaakte spullen in jeugdgebouw de Beukenoot. De verkoop duurt van 14.00 tot 17.00 uur en gaat gepaard met een pannenkoekenactie. De opbrengst is bestemd voor een goed doel. De gevarieerde voorraad handwerkspullen bestaat uit de welbekende Noorse sokken, sjaals, mutsen, knuffels, kussens, poncho’s etc. De pannenkoeken (al dan niet met spek) kosten 1 euro per stuk (met spek 1,25 euro). Ook na de kerkdienst van zondag 25 november is er van 11.00 tot 12.00 uur gelegenheid om pannenkoeken te kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.