Home / archiefcentraal / ov spreekuur in bieb wijhe

De OV-ambassadeurs en de KBO Boerhaar/Wijhe houden op vrijdag 23 november weer een inloopspreekuur voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer. Het spreekuur in de bieb in Wijhe duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40 procent samen-reiskorting, welk abonnement past het beste bij mij; de OV-ambassadeurs beantwoorden alle vragen. Ook kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe men een reis kan plannen.

ov spreekuur in bieb wijhe

Lees ook

Fietsquiz tijdens Burendag Middel

MIDDEL – Middel haakt op zondag 27 september aan bij de landelijke Burendag. Het programma …

Home / Sallandcentraal / OV-spreekuur in bieb Wijhe

OV-spreekuur in bieb Wijhe

ZWOLLE/WIJHE – De OV-ambassadeurs en de KBO Boerhaar/Wijhe houden op vrijdag 23 november weer een inloopspreekuur voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer. Het spreekuur in de bieb in Wijhe duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40 procent samen-reiskorting, welk abonnement past het beste bij mij; de OV-ambassadeurs beantwoorden alle vragen. Ook kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe men een reis kan plannen.

Lees ook

Fietsquiz tijdens Burendag Middel

MIDDEL – Middel haakt op zondag 27 september aan bij de landelijke Burendag. Het programma …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.