opinie wethouder wagenmans genomineerd voor goudhaentje 2018

De wethouder zal zeker een goede kans maken aangezien de spelregels zijn:
– Prachtig project, initiatief of idee
– Zorgt ervoor dat onze gemeente een nog betere plek wordt om te wonen
– Inspireert andere mensen
– Verdient een extra steuntje in de rug
– Is origineel of onderscheidend
– Is geen eendagsvlieg maar een echt blijvertje in onze gemeente

Het laatste project van de wethouder was immers een mijlpaal. Het komt zelden voor dat een bestuurder voldoet aan een moreel appel van een in nood verkerende persoon. Door te voldoen aan het morele appel heeft de wethouder een bepaalde groep mensen bijzonder geïnspireerd en zal de projectontwikkelaar ongetwijfeld de pas verworven gronden dusdanig exploiteren dat onze prachtige gemeente Raalte nog veel prachtiger wordt!
Verder is het zeer origineel en onderscheidend om, in het geval van het morele appel, de wet te overtreden. Dit zegt iets over de enorme gedrevenheid van de wethouder. De wethouder voelt zich hierin ook extra gesteund door zijn medebestuurders. En, last but not least, de wethouder is een absoluut blijvertje. Geen motie van afkeuring of wantrouwen die hij niet weet te trotseren.

Overigens is mij ter ore gekomen dat, mocht de wethouder de felbegeerde prijs in de wacht slepen, hij het daarbij behorende geldbedrag in een nog op te richten compensatiefonds zal storten om het financiële leed van de eventuele kopers van de prachtige kavels te verzachten.

Lijkt mij absoluut een prijs waard!

Rob Poelman

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.